31 August, 2009

BUNGA KANGKUNG FAMILY

Salam merdeka!!Walaupun bz sket hari ni..Sempat gak curi2 mase untuk entri hari ni..Saje la saya nak tunjuk kan family cik kangkung yg tak seberapa ni..Insya-Allah akan bertambah2 koleksi ni..New addition family cik kangkung di rumah ni..Sudu makan ni dan teko saiz L..Sudu yg ada ni jenis sudu lebar..sudu yg kecil sikit pun ada jugak..Tapi di kedai..Saya tak beli hari tu..Kite layan kan koleksi yg ada ni dulu..MERDEKA!!





Pinggan makan bunga kangkung jingga



Pinggan bunga kangkung ungu



Teko bunga kangkung ungu saiz L



Teko bunga kangkung saiz M



Teko bunga kangkung ungu saiz S



Koleksi sudu bunga kangkung



Close-up sudu bunga kangkung

1 comment:

hajjah said...

salam cik sari,
suka tengok koleksi bunga kangkung nii...lama tapi masih menwan hati