07 June, 2009

KOLEKSI JAM TANGAN

Salam semua..Maaf la..Entri hari ni lebih lewat dari biasa..Ada sebab2 yg tak dapat dielakkan..Entri hari ni nak bagi intro je pasal koleksi jam tangan yg ada kt rumah ni..Entri laen saya akan cerita details lg tentang jam2 tangan ni semua..Suami saya suka collect jam2 tangan antik..Ada macam2 jenis..Even nampak burok..Tapi sangat berharga..Semua jam ni da dibaiki dan masih boleh dipakai..



Upper-side briefcase koleksi jam tangan



Lower-side briefcase koleksi jam tangan

7 comments:

inna said...

salam kak sarisam.....

byk betul koleksi jam tu ...

~Yatt~ said...

wow!!! k.sari..banyaknyer koleksi jam2 nie..hehe..hobi yang menarik!! :)

saya said...

boleh saya tanya berapa agak2 harga kesemua koleksi jam2 tu

MrsNor said...

amboiiii banyakknyaaa jammm..macam2 jenis

SariSam said...

Salam semua..Koleksi jam ni interest suami saya..Kalau jual balik la jam2 tangan ni semua..Boley la dalam anggaran 20k..Memandangkan semua jam ni masih elok dan boley dipakai..

saya said...

boleh x pn sarisam amek gamba closeup satu persatu jam2 tu.......saya minat nak tengok
mesti ada jenama yg bagus2 kan

SariSam said...

Untuk next entri pasal jam tangan ni..Saya akan cerita dgn lebih details..Ok..;)