23 June, 2009

TEKO BUNGA LILI

Salam semua..Lame sungguh nak tunggu kan entri baru ni..Hari ni saya nak keluar kan koleksi teko bunga pink ni..Saya tak dapat nak konfem la ni bunga ape..So,panggil bunga pink je buat sementara ni..Sape2 taw ni bunga ape..Bagi taw laa ye..Unik nye teko ni kerana bentuk nye..Cute miut gitu..Plus,tangkai teko ni dari buluh..Untuk elak kan tangan panas mase pakai..Jangan risaw teko ni saya tak penah pakai..



Close-up bunga pink..Sweet sgt bunga ni..Sape2 taw ni bunga ape..bagitaw ye..



Close-up belakang teko..Ada bunga sekuntum tak berteman..

6 comments:

Teratakantik said...

salammm tuan umah...

oodah datang nii...air secawan ..ehhh lawa nyaaa saripunya tekoo ..kenan gak eahhh

Teratakantik said...

salam

oodah datang niee..minta air secawan ..sari lawanyaa eahhh teko tueee kenan gak laaa

shas said...

macam bunga lili je..kan bunga lili ada kaler peach keorengan..

shas said...

mcm bunga lili,sorry kalau salah

kak ina kl said...

salam..banyak jugak ye collection kamu ni..seronoklah tgk..tang jam tu yang akak tak leh tahan.banyak betul..

SariSam said...

Salam semua..

Sory la sue..Sari ada satu je teko ni..Kalau ada lebih nak jugak kite tuka2..

Thanx pasal bagitaw jenis corak tu shas..Kalau salah pun takpe..Sebab tuan teko sendiri pun tak taw ni bunga ape..

Kak ina kl..jam tangan tu ada yg tu je..Tu suami nye collection..